Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου

H κριτική του Μάκη Γερμανάκου για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου:

{Τα κυριότερα προβλήματα που είχε χθες στο ντέρμπι ο Παμπορίδης αφορούσαν τον πειθαρχικό έλεγχο. Στην αρχή δεν ήθελε να δείξει με τίποτα κάρτα όταν γινόταν ο χαμός και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Στη συνέχεια άρχισε να τις δείχνει με το παραμικρό. Σωστή η αποβολή του Ιβιτς. Αν ήθελε θα μπορούσε να δείξει άλλο χρώμα κάρτα σε Ντουντού και Γκαρσία. Πέναλτι δεν υπάρχει σε καμία φάση, ενώ ένα λάθος οφσάιντ έχει σηκώσει ο πρώτος βοηθός.

Στου Χαριλάου κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Παρασκευαϊδη, αφού δεν υπάρχει οφσάιντ και αυτό κοστίζει στην ομάδα της Κέρκυρας.

Στη Λάρισα κακώς ανακόπηκε με οφσάιντ ο Βενετίδης σε φάση για γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις σωστά ακυρώθηκε το τέρμα του Νταμπίζα. Ο τελευταίος τραβιέται λίγο πιο νωρίς από τον Σιόβα και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, σε μια φάση, όμως, όπου στην αρχή υπάρχει αλληλοτράβηγμα και ο διαιτητής θα μπορούσε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ.

Στην Καβάλα ο ένας βοηθός έχει αφήσει ένα οφσάιντ και έχει σηκώσει άλλο ένα που δεν είναι. Δεν υπήρξαν προβλήματα το μεσημέρι στο Περιστέρι.

Προχθές στο ΟΑΚΑ ο Βοσκάκης έδειξε αδυναμίες, ιδιαίτερα στον πειθαρχικό έλεγχο. Στη φάση της αποβολής του Σολτάνι, από τη στιγμή που ο διαιτητής λέει ότι τον εξύβρισε, καλά έκανε και τον απέβαλε. Στη φάση του Χριστοδουλόπουλου υπάρχει ανατροπή και πέναλτι που δεν καταλογίζεται, ενώ στη συνέχεια σωστά σταματάει τη φάση με επιθετικό φάουλ.

Στην Ξάνθη δεν είχαμε τίποτα αξιοσημείωτο, ενώ στον Βόλο ήταν σωστή η απόφαση για φάουλ και κόκκινη σε βάρος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, διότι ο αντίπαλός του θα μπορούσε να πάρει την μπάλα και να σκοράρει}.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου