Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η κριτική του Μάκη Γερμανάκου στον {ΦΙΛΑΘΛΟ}

H κριτική του Μάκη Γερμανάκου στον {ΦΙΛΑΘΛΟ} για τις διαιτησίες της 23ης αγωνιστικής:

"Ανοιξε το τριώδιο και η ελληνική διαιτησία ντύθηκε μασκαράς. Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό φανερώνουν εικόνα διάλυσης. Ο Καλόπουλος στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν για γέλια και για κλάματα. Σ’ ένα ματς όπου η κλωτσιά πήγαινε σύννεφο, όπως και οι αντεγκλήσεις δεν είναι δυνατόν για 90 λεπτά να μη βγαίνει μία κίτρινη.

Σε ό,τι αφορά τις καυτές φάσεις. Ο Νίνης κάνει φάουλ στον Τοροσίδη, ο οποίος στη συνέχεια υποπίπτει σε πέναλτι. Εχω την αίσθηση ότι το σφύριγμα έρχεται με καθυστέρηση. Στο γκολ του Κατσουράνη δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια οφσάιντ, ενώ και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού υπάρχει ενεργός συμμετοχή του Πάντελιτς και επομένως το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει.

Κατά τ’ άλλα, στο ΟΑΚΑ υπάρχει κτύπημα του Ριέρα στον Καφέ, που θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, ενώ ο Μάνταλος είχε πολλά προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο.

Στον Βόλο δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αφού ο παίκτης του Ηρακλή βουτάει.

Στην Ξάνθη ο Παμπορίδης είχε πολλά προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ και ο Τριτσώνης στο Περιστέρι έκανε λάθη στον τομέα αυτό.

Στην Τρίπολη ο Κωνσταντινέας μας έστειλε στο… ψυχιατρείο με την αποβολή του Ιωάννου. Αφού προφανώς κάποιος του είπε ότι ήταν πέναλτι και όχι θέατρο, τι ποιο απλό από το να πάρει πίσω την κάρτα που του έδειξε;

Τέλος στην Καβάλα όλα κύλησαν ομαλά".

1 σχόλιο:

  1. Που κάνει φάουλ ο Νίνης. Φτάνει πια να υπερασπίζεστε τον Καρνάβαλο της Ευρώπης. Κανένα φάουλ. Μόνο ΠΕΝΑΛΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή