Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου

Ο Μάκης Γερμανάκος κρίνει τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου:

"Από τη διαιτησίες του Σαββατοκύριακου εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στον Ζαχαριάδη και στον αγώνα της Καβάλας. Ο,τι και να πεις είναι λίγο. Το παιδί ήταν σε άλλο γήπεδο και γέλαγαν και τα τσιμέντα με τα καμώματά του. Τι να πρωτοπείς. Το γκολ του Πανιωνίου που ακυρώνεται χωρίς να υπάρχει φάουλ; Το ότι σε συνεργασία με τον βοηθό ανακόπτεται παίκτης του Πανιωνίου που έχει ευκαιρία για γκολ, χωρίς κανένας να καταλάβει γιατί; Στα δύο πέναλτι που δεν έδωσε στην Καβάλα; Στο γεγονός ότι στη δεύτερη περίπτωση αντί για πέναλτι και κόκκινη στον αμυντικό του Πανιωνίου αποβάλει με δεύτερη κίτρινη για θέατρο τον παίκτη της Καβάλας; Στο ότι άφησε ατιμώρητα θανατηφόρα μαρκαρίσματα και έκοβε όλες τις φάσεις μέσα στις περιοχές; Ελεος πια.

Στον Ολυμπιακό ο Αρετόπουλος εκτέθηκε στη φάση με τον Τοροσίδη και τον Μόνχες, που έπρεπε να τους στείλει παρέα στα αποδυτήρια. Επίσης ανέχθηκε και τον Σανκαρέ που έπαιζε υπέρμετρα δυνατά, αλλά και τον Ούμπιντες που μετά το γκολ έχωνε τα μπινελίκια του στον Ριέρα. Σωστό το πέναλτι που καταλόγισε.

Στην Τρίπολη ο Αμπάρκιολης αγνόησε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου, που έπρεπε να συνοδευτεί και με αποβολή του παίκτη του Αστέρα, ενώ όπως και στο ματς της ΑΕΚ με τις Σέρρες, έβλεπε να πέφτει ξύλο και έδειχνε παίζεται.

Στην Τούμπα ο Τσινιάρης στάθηκε καλά, αλλά στη φάση του Βιερίνια με τον Νέτο είναι πέναλτι. Πολύ σωστή η κόκκινη σε Τσιρίλο, αλλά θα έπρεπε να δει κίτρινη ο Κόκε για το μαρκάρισμά του στον Ιταλό σε αυτή τη φάση.

Στο Παγκρήτιο δεν υπήρξαν προβλήματα, όπως και σε Σέρρες, Πάτρα. Σωστές οι αποβολές που έκαναν ο Τριτσώνης και ο Μάνταλος.

Τέλος στο ΟΑΚΑ ο Παππάς δεν έδωσε ένα καταφανέστατο φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο Δέλλας λίγο έξω από τη γραμμή της περιοχής".

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Ρε Γερμανάκο Ολυμπιακέ!!!!!
    Σωστό το Πέναλτι? Ντροπή πια. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή